Cautare
, Contributor

ForbesCars |
|

Noua Skoda Superb – în România din iunie

Skoda Superb facelift
Superb a ajuns la mijlocul vieții astfel că a primit un facelift. Noul Superb se va putea cumpăra în România începând cu luna iunie a acestui an.

Actuala generație de Skoda Superb a fost lansată în 2008 și mai are de stat pe piață încă aproximativ patru ani. Era momentul pentru un facelift care să actualizeze forma la noul trend de design al mărcii și astfel a fost prezentat acest facelift.

Skoda Superb facelift sosește oficial în România în luna iunie a acestui an, fiind modificată aproape complet în față și în spate. Farurile au fost restilizate ușor dar capota motorului, grila și spoilerul față au fost schimbate. Veți putea observa mici modificări estetice și la nivelul montanților față. Grila motorului are acum cel mai nou design Skoda, lansat pe noua Octavia. Și siglele sunt conforme cu noua filozofie de marcă.

În partea din spate stopurile continuă să lumineze sub forma literei "C" dar de acum o fac prin intermediul unor benzi de LED-uri. Spoilerul și capacul portbagajului sunt și ele complet noi. Două culori noi de caroserie vor fi oferite – Moon White și Meteor Grey și modele noi de jante cu dimensiuni cuprinse între 16 și 18 inch. La interior au fost preluate multe elemente de la noua Octavia iar versiunea de top Laurin & Klement are o nouă schemă de culori.

Motorizările vor fi aceleași cu mențiunea că motorul de intrare în gamă va fi de acum un 1.4 TSI de 125 CP. Versiunea diesel 4×4 2.0 TDI de 140 CP este de acum echipată cu o transmisie manuală cu șase rapoarte iar cea de 170 CP TDI 4×4 cu un DSG cu șase trepte. Toate motoarele vor fi echipate cu sistem start/ stop și sistem de recuperare a energiei pierdute la frânare.

Detalii despre noile prețuri încă nu au fost comunicate.

Vedeți aici galeria foto cu Skoda Superb facelift.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii