Cautare
, Staff

Imobiliare |
|

Nouă reședință în România a Ambasadei Qatarului are 2.000 de metri pătrați și dispune de piscină interioară, jacuzzi, saună și home cinema

Noua reședință a Ambasadei Statului Qatar se află în zona rezidențială de nord a Capitalei, într-o proprietate de pe malul lacului, a anunțat compania de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox, care a intermediat tranzacția de închiriere.
 aboneaza-te
Poza resedinta oficiala Ambasada Statului Qatar la Bucuresti

Forbes CEE Forum 2017 – Leadership pentru următorii 100 de ani

Proprietatea se întinde pe o suprafață de aproximativ 4.000 de metri pătrați, are o suprafață construită de aproape 2.000 mp și o deschidere de 75 de metri pătrați la lac.

Finalizată în anul 2014, vila dispune de piscină interioară, jacuzzi, saună, home cinema, living room deschis cu o suprafață de 150 de metri pătrați, șemineu, lift, cameră frigorifică și gradină privată de 2.800 de metri pătrați.

Excelența sa, Abdulla Nasser Abdulla Alhemaidi, Ambasadorul Statului Qatar în Romania, a precizat: „Am ales această proprietate pentru poziția excelentă, accesul facil către punctele de interes ale orașului, securitate și confort. Suntem încântați de colaborarea cu Raluca Plaviță, care a coordonat eficient întreg procesul de închiriere și a reușit să identifice imobilul care să îndeplinească toate cerințele unei reședințe oficiale de ambasadă.

Excelența sa, Abdulla Nasser Abdulla Alhemaidi, a preluat mandatul de Ambasador al Statului Qatar în România în primăvara acestui an. Fosta reședință, amplasată tot în zona rezidențială de nord a Bucureștiului, avea o arhitectură specifică anilor 1940 și nu mai corespundea cerințelor actuale din punct de vedere al amenajărilor și facilităților.

Raluca Plaviță, Senior Broker Residential Agency C&W Echinox, cu o experiență de peste 15 ani pe zona de relocări premium, a declarat: „Suntem mândri să lucrăm de peste șapte ani cu Ambasada Statului Qatar la București, atât pentru stabilirea reședinței oficiale, cât și pentru alte solicitări. Ne bucurăm să identificăm cu fiecare mandat imobile care să corespundă perfect cerințelor impuse de reglementările oficiale ale ministerelor implicate în procesul de aprobare, cât și nevoilor ambasadorului.

Ea a mai intermediat în exclusivitate și procesul de închiriere al sediului Ambasadei Statului Qatar în zona Aviatorilor, în imediata apropiere a Ministerului Afacerilor de Externe, într-un imobil cu patru niveluri și o suprafață utilă de 1.000 de metri pătrați.

În ultimii zece ani, departamentul rezidențial al C&W Echinox a oferit consultanță de specialitate și a intermediat atât tranzacții de închiriere, cât și de achiziție pentru ambasade precum: SUA, Brazilia, Marea Britanie, Germania, Elveția, Israel, Finlanda, cât și pentru majoritatea statelor arabe: Emiratele Arabe, Kuweit, Nigeria, Iran, Irak, Iordania, etc.

Forbes CEE Forum 2017 – Leadership pentru următorii 100 de ani

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii