Cautare
, Contributor

Modă |
|

Noua colecție ,,Tudor.Personal Tailor”: stil de gentleman

IMG_7505.jpg
,,Tudor. Personal Tailor” a lansat colecția de primăvară-vară 2013 într-o prezentare aristică inedită, intitulată ,,Evolution”.

Colecția se încadrează în tiparele stilului gentleman, cu un strop de modernism pus în scenă de accesorii: cravate, papioane, brâuri și batiste din mătase naturală, butoni din argint și, marele succes lansat în toamna lui 2012, pantofii ,,custom-made” pentru fiecare client în parte. Se păstrează reverele ascuțite, în nuanțe de gri și bleumarin-indigo (nuanța definitorie a brandului Tudor), dar și variante pastel, în tonalități de galben sau roz.

Printre noutățile sezonului se numără sacoul soft fused, pantofii și mocasinii din piele naturală custom-made, precum și combinațiile de lână (cu finețe sporită, pentru sezonul cald) și mătase sau melanjurile de in și bumbac.

 aboneaza-te

Invitații de onoare ai seratei de lansare oficială a colecției primăvară-vară 2012 au fost violonistul Alexandru Tomescu și celebrul trompetist newyorkez de origine română, Emil Bizga, acesta din urmă cu un recital de smooth jazz.

Cu ocazia evenimentului, la ultimul etaj al clădirii Magheru One a fost amenajată o galerie de artă ad-hoc, cu lucrări din sticlă suflată aparținând lui Dan și Mihai Băncilă și gravuri semnate de Mircea Popescu. Designul interior a fost realizat de către Andreea Blaj, împreună cu Innova, ținutele feminine fiind asigurate de designerul Rhea Costa. S-au degustat delicatese de la Café Louis și vinuri Pinot Noir de Pucari, Rosé de Purcari și Chardonnay de Purcari.

Piesele noii colecții pot fi admirate la showroom-urile Tudor din cadrul Athenee Palace Hilton sau pe Cuza Vodă 95.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii