Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Orologerie de lux |
|

Noua colecție True Thinline de la Rado

Rado este un brand celebru, cunoscut la nivel mondial ca fiind faimos pentru designul său inovativ în materie de ceasuri. Se concentrează pe materialele durabile și pe aspectul ireproșabil. Încă de la începuturi, acest brand a fost guvernat de filosofia “if we can imagine it, we can make it”, ceea ce a devenit și realitate.
04

De proveniență elvețiană, ceasurile Rado marchează industria orologeră printr-un look minimalist, coloristic, abandonând detaliile pentru o simplitate elegantă.

Noua colecție True Thinline Colours își învăluie propriile produse într-un mod uimitor, fără a renunța la subtilitatea luxului. Piesele vin în patru culori: albastru de metil , verde smarald, gri inspirat de lună și maro ciocolatiu adresându-se celor care vor să îmbrățișeze un stil ingenios.

Grație stilului minimalist, ceasurile Rado pot completa o varietate de scenarii: o servietă vintage din piele, o scrisoare redactată de mână, alăturate mătăsurilor și catifelei sau asortate unor momente de respiro, atunci când timpul și gustul se pot cultiva.

Noile piese True Thinline păstrează aceeași frumusețe și în executare, asemenea celorlalte ceasuri high-tech ceramic Rado. Pe lângă faptul că acest aspect aduce o proprietate hipoalergenică, ajută și la o rezistență incredibilă împotriva zgârieturilor.

Noua colecție poate fi găsită în magazinele Cellini și pe www.cellini.ro.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii