Cautare
, Contributor

ForbesLife |
|

Noua colecție Teilor Emerald Light

Frumusețea se moștenește: de la natura mamă, prin obiceiuri sau ambele combinate. Cine nu a auzit de farmecul Cleopatrei sau de metodele ei de înfrumusețare? Legenda spune că ea, regina Egiptului, purta smaralde a căror strălucire îi punea în evidență nuanța neobișnuită de verde a ochilor.
Teilor

Tot legenda spune că această piatră cu puteri magice, se dăruiește cu ocazia aniversării a douăzeci de ani de la căsătorie, dar și la cea de a treizeci și cincea aniversare, simbolizând în cultura hindusă iubirea matură.

Se spune că are proprietăți magice, fiind considerat piatra iubirii, a speranței și înțelepciunii, astfel că bijuteriile cu smaralde pot deveni talismane norocoase pentru cei care le poartă. Da, am moștenit aceste legende, dar depinde de fiecare în parte cum le transformă în realitate.

Noua colecție Teilor Emerald Light întinde un prag peste povestea ta și o transformă în realitate. Smaraldele Teilor fascinează cu verdele lor adânc și pur.

Piesele icon din colecția Emerald Light sunt reprezentate de o pereche de cercei cu 72 de diamante și 4 smaralde, colierul cu 46 de diamante ce conturează două smaralde și un inel spectaculos cu un smarald tăietură „cushion”, flancat de două diamante baghetă de peste un carat și alte zece diamante.

Piesele Emerald Light le poți găsi în locația Teilor Exclusive, Băneasa Shopping City.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii