FacebookTwitterLinkedIn
ncl_Epic_Public_Plunge.psd

Compania își propune să le ofere clienților săi o vastă flexibilitate în alegerea unui pachet turistic pe mare și creează noi tendințe în ceea ce privește croazierele moderne pe ocean, la bordul navelor mari. Prin introducerea mai multor elemente în costul inițial al călătoriei, turiștii se pot bucura acum de mai multă liniște în timpul croazierelor organizate de Norwegian, fara costuri suplimentare.

Cu ocazia lansării pachetului Premium All Inclusive în România, directorul general pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa, Christian Boell, a precizat că: ”Compania Norwegian a fost întotdeauna inovatoare în domeniul croazierelor, iar introducerea pachetului Premium All Inclusive ridică la un cu totul alt nivel modalitatea în care organizăm turismul de croazieră, lipsit de griji și relaxat. Ne-am ocupat de un pachet important de servicii, considerate cândva ‘suplimentare’, care include o gamă diversă de băuturi premium, facilități și gratuități. Aceste servicii suplimentare, introduse recent, se adaugă multitudinii de servicii care confereau un caracter special oricărei croaziere Norwegian, inclusiv cel mai captivant loc de servire a mesei și moduri inedite de divertisment pe mare. Lansat deja cu succes pe mai multe piețe europene, am încredere că turiștii noștri români vor îndrăgi și pachetul Premium All Inclusive.”

ncl_Epic_Strm_Studio.psd

Jürgen Stille, director senior pentru dezvoltarea afacerilor pentru Europa Continentală, Norwegian Cruise Line, adaugă: ”Lansarea produsului nostru Premium All Inclusive reprezintă un atu pentru piața croazierelor pe oceane și oferă o multitudine de oportunități pentru partenerii noștrii de călătorie. Beneficiem de instrumente puternice de promovare a serviciilor noastre, care ne ajută să atragem si acei clienti care pana acum nu au vazut avantajele unei croaziere. Știm că partenerii noștri au înregistrat un număr crescut de cereri pentru vacanțe all-inclusive, iar noile noastre prețuri vor continua să mențină croazierele cu Norwegian în ecuație.”