Cautare
, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

Bunuri de consum |
|

Noriel vrea să tripleze afacerile din online şi să se extindă în regiune

Compania de retail de jocuri și jucării  și-a diversificat activitatea in 2014 cu produse pentru bebeluși.
Cristian Constantinescu_CEO Noriel

Noriel a realizat afaceri de 25 milioane de euro,  ceea ce a făcut din 2014 cel mai bun an de la deschiderea afacerii în 2009. Anul trecut, grupul Noriel a deschis 13 noi magazine de jucării și două magazine tip one-stop-shop cu produse pentru bebeluși, Noriel Bebe.

„Estimăm că 2014 a dus afacerea la nivelul a 25 milioane de euro cifra de afaceri, într-o piață evaluată la 150 de milioane de euro; o creștere sănătoasă față de 2013 când am încheiat anul cu o cifra de 18 milioane de euro”, a declarat Cristian Constantinescu, CEO Noriel.

În acest an, grupul anunţă că va extinderea rețeaua de magazine de mari dimensiuni (750 – 1.000 metri pătrați), în condiţiile în care investiția aproximativă pentru o locație este de până la 500.000 de euro. De asemenea, compania ia în calcul și expansiunea în țările vecine, Ungaria, Bulgaria și Republica Moldova prin distribuirea de jucării sub brandul Noriel Toys sau Noriel Bebe.

Citește despre Noriel ca afacere de familie

Noriel vrea să tripleze cifra de afaceri pe segmentul online, iar introducerea unui serviciu de pick-up în magazin, prin care clienții pot ridica din magazinul cel mai apropiat comanda făcută online este menită să încurajeze vânzările.  În 2014, vânzările de pe www.noriel.ro au înregistrat o creștere de 60% a comparativ cu 2013, în condiţiile în care prețurile produselor în online și magazin sunt aceleași.

Cele mai căutate sunt jucăriile cu promovare pe canalele TV, potrivit reprezentanţilor companiei, dar și produsele de licență, precum prințesele Disney sau jucăriile educative încep să crească. Noriel a investit mai mult în dezvoltarea acestor jocuri și jucării educative sau creative sub brand propriu, precum și  gama de jocuri și  puzzle-uri.

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii