FacebookTwitterLinkedIn

În această toamnă, retailerul de jucării Noriel se va lansa pe piaţa produselor pentru copii între 0-3 ani. Brandul va deschide două magazine de tip „one-stop shop” pe suprafețe între 1000 -1500 mp, care vor reuni toate categoriile de produse pentru acest interval de vârstă. Primele deschideri au fost anunțate  în București în centrul comercial Vitantis și parcul de retail Vulcan.

Compania românească lansată în 1993 și condusă astăzi de Cristian Constantinescu produce şi comercializează  jocuri, iar din 1999 are propriul centru de producție în Prahova. În acest moment are  o rețea națională de 43 de magazine, iar cifra de afaceri consolidată a grupului în 2014 este estimată de Cristian  Constantinescu la 25 de milioane euro.

Familia Constantinescu avea anul trecut o avere estimată la 7 milioane de euro, potrivit celei mai recente ediţii a topului Forbes 500 miliardari.

În retailul românesc al produselor pentru copii între 0-3 ani mai activează  de anul trecut magazinul Bebe Tei din centrul comercial Militari Shopping (o investiție de 700.000 de euro), controlat de Irina Ciubotaru, Dragoş Vladu şi Afrodita Pîrcălăbescu. Pe piața de jucării din România va intra anul acesta un nou jucător -retailerul european  Maxi Toys.