FacebookTwitterLinkedIn

În cadrul evenimentului, reprezentanții Nordis Group au dezvăluit și planurile pentru etapa a doua de dezvoltare a Nordis City, respectiv Mamaia Dune. Aceasta este o zonă rezidențială cu peste 1.000 de apartamente, unde clienții vor avea parte de numeroase beneficii premium.

Nordis City găzduiește una dintre puținele săli polivalente din țară – cu o capacitate de peste 1.000 de locuri, unde vor fi organizate evenimente pe tot parcursul anului -, spații de joacă pentru copii în interior, cât și în exterior, precum și un after school, dar și o zonă food court amplasată pe o suprafață generoasă și cu o mare varietate culinară, plus un casino.

Mamaia Dune va dispune de o zonă de promenadă, care include numeroase spații de petrecere a timpului liber împreună cu familia și prietenii. De asemenea, turiștii și rezidenții se pot bucura de produsele din Târgul de Crăciun organizat în complex sau de distracție la patinoarul deschis în sezonul rece. Complexul pune la dispoziția rezidenților, pe lângă spațiile de relaxare, terenuri de squash și servicii medicale, de la kinetoterapie și tonifiere musculară, până la recuperare medicală și tratamente speciale.