FacebookTwitterLinkedIn

Nordis Group, dezvoltator de ansambluri hoteliere și rezidențiale premium, începe lucrările de dezvoltare pentru cea de-a doua etapă a proiectului Nordis Mamaia 5*.  Complexul va pune la dispoziția turiștilor peste 3.000 de camere de hotel și apartamente, dar și peste 18.000 de metri pătrați de spații comerciale. În cea de-a doua etapă este prevăzută dezvoltarea a 1160 de apartamente, 12 restaurante și cafenele, dar și asigurarea unei suprafețe de circa 26.000 metri pătrați de plajă pentru oaspeți.

„Dincolo de a fi cel mai ambițios proiect rezidențial și hotelier de pe litoralul românesc, Nordis Mamaia 5* este și pariul nostru că și în România poți trăi o vacanță la cel mai înalt nivel, fără compromisuri. Lucrăm cu furnizori internaționali pentru cele mai bune materiale și finisaje premium, iar lista de beneficii și servicii a fost gândită astfel încât să satisfacă și cele mai exigente cerințe, fie că vorbim de familii și atracții pentru toți membrii sau de cupluri, fie că vorbim de călătorii în scop de business. Cererea și entuziasmul de până acum ne-au depășit așteptările și ne motivează să perseverăm în ceea ce facem. Clienții noștri au investit încredere în noi și ne bucurăm că împreună punem România pe harta destinațiilor premium”, a declarat Emanuel Poștoacă, fondatorul Nordis Group.

În prima etapă a ansamblului hotelier și rezidențial Nordis Mamaia 5* au fost dezvoltate patru corpuri a câte 12 etaje, dintre care două sunt dedicate zonei hoteliere și însumează 712 camere de hotel, iar celelalte două sunt destinate locuințelor rezidențiale și cuprind 620 de apartamente. Totodată, prima etapă include și cel mai mare SPA de pe litoralul românesc, cu o suprafață de peste 3.200 mp. Proiectul Nordis Mamaia dezvoltat în prima etapă s-a vândut în proporție de 98%, iar proprietățile din cea de-a doua etapă, lansate spre vânzare în luna august 2021, s-au vândut deja în proporție de 38%.