FacebookTwitterLinkedIn

Complexul are o suprafață de 14.000 de metri pătrați, iar valoarea de piață a proiectului este de 31 de milioane de euro.  

Ansamblul Nordis Brașov  va fi dezvoltat pe un teren de 13.000 de metri pătrați și va fi format din cinci corpuri independente, construite cu regim mic de înălțime. Acesta va dispune de 158 de camere de hotel și 43 de apartamente rezidențiale, SPA și piscină infinity.

„Nordis Brașov 5***** reprezintă o noutate pe piața locală și ridică standardele de locuire și turism din zonă la nivelul celor internaționale. În tot ceea ce am proiectat la Brașov accentul cade pe calitatea vieții, fie că acest lucru înseamnă localizarea în natură, departe de poluare sau atenția deosebită acordată designului și arhitecturii construcției. Ne bucură nespus faptul că am obținut deja autorizația de construire, iar în această primăvară vom începe lucrările”, a declarat Daniel Penciuc, Managing Partner Nordis Brașov.

Ansamblul este situat în Brașov, pe Drumul Poienii, lângă rezervația naturală Warthe.

Nordis Brașov oferă investitorilor posibilitatea de a cumpăra o cameră de hotel cu randament garantat de 7% pe an, la fel ca în celelalte proiecte Nordis din Mamaia sau Sinaia.