FacebookTwitterLinkedIn

Meda Annemarie Vasiliu are o experiență de peste 20 de ani în industria ospitalității. Aceasta a lucrat în hoteluri internaționale de lux, precum JW Marriott Hotel, iar ultimii doi ani și jumătate de activitate i-a petrecut la Budapesta, în cadrul hotelului luxury The Ritz-Carlton. Aici a activat ca Director General sau Director de vânzări și marketing.

Meda s-a alăturat echipei Nordis Mamaia 5***** încă din perioada de pre-deschidere și va contribui la formarea și pregătirea echipei, elaborarea strategiilor operaționale, de marketing și de vânzări pentru toate centrele de venit ale hotelului.

 „Îmi doresc ca prin munca mea și a colegilor mei să poziționăm hotelul Nordis Mamaia 5**** ca lider de piață pe segmentul de lux, „the place to be” pe litoralul românesc. Voi avea o abordare holistică a serviciilor de lux oferite clienților, de la momentul pre-rezervării până după plecarea din hotel. Voi aduce exemple de bune practici din experiența internațională din ultimii mei ani de activitate, pe care le voi implementa în hotelul Nordis Mamaia 5*****, locul unde pasionații de lux vor beneficia de servicii impecabile și de o experiență unică. Odată ce turismul regional va arăta primele semne de revigorare, prioritatea mea va fi deschiderea către noi piețe internaționale și transformarea locației într-un hub al luxului pe litoralul românesc, atât pentru clienții români, cât și pentru turiștii europeni”, a declarat Meda Annemarie Vasiliu, General Manager Nordis Mamaia 5*****.

Echipa condusă de noul General Manager va fi formată din 470 de persoane de bază.