FacebookTwitterLinkedIn

Nordis Group își extinde echipa de la Nordis Hotels cu patru numiri în funcții cheie de management, recrutați din cadrul celor mai renumite lanțuri hoteliere din lume.

Luna septembrie marchează o etapă importantă pentru Nordis Hotels care și-a extins echipa cu patru profesioniști cu o experiență notabilă în industria ospitalității din teritorii precum: Germania, Spania, Belgia, Italia, Azerbaijan, Marea Britanie, Emiratele Arabe Unite, Oman, China și Rusia, care în prezent ocupă poziții de top în departamentele de Marketing și Vânzări, Cazare, Food & Beverages și Financiar în cadrul Nordis Hotels.

 „Vrem să demonstrăm că lucrurile se pot face fără compromis și în România, dar nu am reuși să facem acest lucru fără unii dintre cei mai buni oameni în domeniile lor de activitate. Cu aceste patru noi numiri, suntem încrezători că planurile pe care le avem în derulare vor fi implementate cu succes și că le vom putea oferi tuturor oaspeților noștri servicii și beneficii la cel mai ridicat nivel al așteptărilor”, a declarat Bogdan Saitos, Managing Partner Nordis Hotels.

Mirela Bejan, anterior Director de Marketing în cadrul JW Marriott Bucharest Grand Hotel, cu o experiență de peste două decenii în industria hotelieră locală și internațională, va ocupa poziția de Director Vânzări și Marketing, Nordis Hotels.

Pe parcursul carierei sale de peste 25 de ani în industria hotelieră, Cristian Janz – Director de Cazare Nordis Hotel Mamaia, a acumulat o experiență internațională în peste nouă țări, în care a manageriat echipe de peste 350 de angajați în hoteluri precum Marriott, Ritz-Carlton, Ramada sau Renaissance.

Elena Georgescu ocupă funcția de Director Economic, în cadrul Nordis Hotels, iar înainte de a se alătura acestei echipe, a activat în rețeaua Accor. Are o experiență de peste 20 de ani în industria hotelieră, perioadă în care a contribuit la deschiderea a treihoteluri în România, ocupând poziții de Director Financiar, dar și Director General.

Claudiu Rusu este Executive Chef pentru Nordis Hotel Mamaia, cu o experiență de peste două decenii în domeniu. Timp de 19 ani, Claudiu a lucrat ca Executive Sous Chef alături de Princess Cruises, lideri mondiali în croaziere de lux, cu peste 2 milioane de pasageri în destinații de top din întreaga lume.