Cautare
, Contributor

Imobiliare |
|

Nordis Group își triplează echipa de vânzări

Pe fondul cererii crescute de locuințe pentru investiție și de vacanță, reprezentanții Nordis Group anunță triplarea echipei de vânzări.
Nordis

Potrivit acestora, în primele patru luni, compania a înregistrat vânzări de 21 milioane de euro.

Suma reprezintă aproximativ 50% din valoarea totală vândută în anul precedent și o creștere de 300% comparativ cu perioada similară a anului trecut.

„ Suntem tot mai aproape de deschiderea Nordis Mamaia 5*****, proiect unde astăzi lucrează peste 500 de angajați Nordis și zeci de firme subcontractoare din țară și străinătate. (…) Ne-am propus să depășim nivelul standard cunoscut în piață, de simpla tranzacționare, să anticipăm nevoile clienților noștri și să redefinim procesul de investiție astfel: investim în profesioniști, în consilieri de investiții, care construiesc parteneriate și colaborări de lungă durată, derulând un proces complet de consultanță în imobiliare”, a declarat Alexandru Mihai, Managing Partner Nordis Group.

Până la finalul lui 2021, Nordis Group a anunțat că își propune să vândă peste 1.400 de unități. Totodată, compania vizează să atingă o valoare totală a vânzărilor de peste 100 milioane de euro.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii