FacebookTwitterLinkedIn

Horwath HTL, liderul global în consultanță și evaluare hotelieră și turistică, estimează pentru zona hotelieră a proiectului Nordis Brașov 5*****, dezvoltat de Nordis Group, o evaluare de piață după lansarea hotelului, în noiembrie 2023, de peste 40 de milioane de euro.

Lucrările de construcție la proiectul Nordis Brașov vor începe în perioada următoare. Ansamblul cuprinde 158 de camere de hotel și 43 de apartamente rezidențiale.

La data evaluării Horwath HTL, unitățile ansamblului Nordis Brașov erau vândute în proporție de peste 35%.

 „Credem cu tărie că noul nostru proiect situat pe Drumul Poienii, Nordis Brașov, va fi un reper al celor mai rafinate experiențe trăite în zona montană. Rezultatele evaluării efectuate de către prestigioasa companie Horwath HTL vin ca o confirmare a faptului că Nordis Brașov are un potențial uriaș ca destinație turistică și modalitate de investiție pentru cei care vor să-și securizeze veniturile pe termen lung. Avem încredere că atunci când ansamblul va fi deschis, va genera un impact fabulos ca imagine și profitabilitate”,  a declarat Daniel Penciuc, Managing Partner Nordis Brașov.