Cautare
, Staff

Gadget |
|

Noile dispozitive moto g6 sunt acum disponibile în România

Motorola anunță lansarea noii serii de dispozitive Motorola moto g6 în România. Oferind numeroase caracteristici și funcții premium, noile dispozitive moto g6 sunt concepute pentru a oferi o valoare excepțională clienților, la un preț competitiv.
 aboneaza-te
Blaine_motoG6 NA black PDP Hero

Noul moto g6 plus are un ecran de 5.9″ și raport de aspect 18:9, fiind subțire și ergonomic. Tehnologia Full HD+ Max Vision oferă culori intense și permite vizualizarea celor mai mici detalii. Software-ul de imagine avansat contribuie la realizarea celor mai creative fotografii, iar tehnologia Dual Autofocus Pixel permite focalizarea instantă a subiectului fotografiat.

Dispozitivul este acoperit față-spate cu sticlă 3D Gorilla Glass, ieșind astfel în evidență în comparație cu alte smartphone-uri premium.

Datorită acumulatorului de 3000 mAh, dispozitivul oferă o autonomie pentru întreaga zi, iar încărcarea rapidă cu ajutorul alimentatorului TurboPower de 15W, inclus în pachet, asigură câteva ore de funcționare în doar câteva minute de încărcare. Puternicul procesor de 1.8 GHz octa-core oferă viteza necesară pentru accesarea pozelor, aplicațiilor și ale oricăror alte date fără întârzieri sau sacadări.

Acestea sunt completate de siguranța datelor, datorită cititorului de amprente2 amplasat pe spatele telefonului moto g6 play.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii