Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Noi restricții în Spania în contexul pandemiei: se suspendă activitățile în parcurile și grădinile publice

În tot mai multe țări, inclusiv în Europa, se înregistrează o tendință de creștere a numărului de cazuri, iar guvernele au început să impună din nou restricții pentru a limita răspândirea noului coronavirus. Este și cazul Spaniei, unde de luni la Madrid și în alte opt localități din regiunea acestuia intră în vigoare o serie de măsuri de distanțare, informează Radio România Actualități.
 aboneaza-te
spania

Noile restricții din Spania presupun, în primul rând, interzicerea intrării și ieșirii în și din zonele afectate, cu excepția mersului la locul de muncă, la medic, la școală sau pentru cazuri de forță majoră, notează Radio România Actualități.

De asemenea, numărul maxim de persoane permis într-o reuniune publică sau privată scade de la 10 la 6 și se recomandă evitarea deplasărilor care nu sunt necesare.

Se suspendă activitățile în parcuri și grădinile publice. Barurile și restaurantele trebuie să închidă la ora 22:00, iar capacitatea se reduce la 50%.

În aceste zone, numărul cazurilor înregistrate în ultimele două săptămâni a depășit 1.000 la fiecare 100.000 de locuitori și pentru a cunoaște și a stăpâni situația liderul Guvernului regional, Isabel Díaz Ayuso, a anunțat că se vor realiza un milion de teste pe parcursul săptămânii viitoare.

Isabel Díaz Ayuso a mai precizat că se dorește evitarea cu orice preț a stării de urgență, a încetării tuturor activităților și a distrugerii economiei regionale.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii