FacebookTwitterLinkedIn

Astfel, pasagerii pot modifica data sau ruta de zbor prin achitarea unei taxe în valoare de 50% din tariful biletului iniţial (taxa variind astfel între minim 10 euro și maxim 60 de euro), plus orice diferenţă pentru bilete, şi pentru taxele de bagaj, între zborul iniţial şi cel nou.

Wizz Air, în haine noi

Pasagerii Wizz Air au deja posibilitatea de a schimba online data sau ruta de zbor, prin intermediul rezervărilor la call center sau la agenţii din aeroporturi. Pasagerii pot evita în totalitate taxa de schimbare de zbor dacă accesează serviciul Plus Fare la rezervarea iniţială sau prin achiziţionarea WIZZ Flex pentru doar 10 euro per zbor, un serviciu suplimentar la pachetul de bază (Basic Fare). Atât Plus Fare, cât şi Wizz Flex permit schimbări nelimitate de zbor.

Din decembrie, Wizz Air zboară de la Cluj către Dubai

„În timp ce multe companii low cost nu permit modificări de zbor, tarifele mici practicate de Wizz Air sunt flexibile, iar rezervările pot fi adaptate la nevoile clienţilor noştri. Introducem acest nou sistem simplificat ca parte a dezvoltării noastre constante de a le oferi clienţilor şi mai multe opţiuni, alături de o experienţă de călătorie plăcută, din momentul rezervării biletului şi până la destinaţie”, spune Daniel de Carvalho, purtătorul  de cuvânt Wizz Air.