FacebookTwitterLinkedIn

KPMG anunță două noi numiri în managementul sucursalei locale. De la 1 octombrie, Daniel Pană este Partener, Consultanță Fiscală, iar Victor Iancu a fost promovat ca Associate Partner, Consultanță în Afaceri. Inga Țîgai se alătură departamentului de Consultanță Fiscală ca Associate Partner.

Daniel Pană a efectuat două stagii de internship în departamentul de asistență în tranzacții în timpul studiilor universitare și a preluat o poziție în cadrul departamentului de Consultanță Fiscală în 2002. Este specializat în taxe și impozite directe, precum impozitul pe profit, taxe locale și impozite cu reținere la sursă, concentrându-se pe tranzacții. Proiectele în care a participat includ consultanță pentru fuziuni și achiziții și pentru structurarea afacerii, conformitate fiscală, dezvoltarea, vânzarea și implementarea soluțiilor de tehnologie în fiscalitate (precum KPMG Corporate Tax Manager), revizuiri și certificări fiscale, suport în inspecții fiscale (și în litigii, împreună cu KPMG Legal), reorganizarea afacerilor, credite fiscale pentru Cercetare – Dezvoltare și altele.

Cu 16 ani de experiență în consultanță fiscală în Big4, Inga Țîgai se alătură ca Head of Tax & Legal Technology și va lucra cu profesioniști în domeniul fiscal din toate sectoarele de activitate pentru îmbunătățirea modelelor de operațiuni fiscale și va asista organizațiile în procesul de conformare fiscală prin intermediul oamenilor, expertizei și soluțiilor digitale.

Victor Iancu s-a alăturat KPMG în 2006 și, cu mai mult de 15 ani de experiență în consultanța de management, conduce în prezent practica de Business and Service Design, inclusiv în furnizarea de servicii de analiză a experienței clienților / angajaților și a serviciilor de design thinking. Timp de doi ani (2011-2012) a lucrat ca și consultant pentru Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare în Londra.

Ramona Jurubiță, Country Managing Partner al KPMG în România, consideră că „noii parteneri vor juca un rol cheie în dezvoltarea afacerii și pentru consolidarea competitivității KPMG în România”.