FacebookTwitterLinkedIn

AMC Networks International – Central and Northen Europe, difuzorul televiziunii AMC în Europa Centrală și Orange, furnizor de telecounicații de top în România, anunță un nou acord de distribuție pentru AMC. Conform înțelegerii, Orange România a adăugat televiziunea AMC în pachetul de bază ”Basic”. Fiind gazdă a serialelor dramatice originale: ”Fear the Walking Dead”, ”The Terror”, ”NOS4A2” și ”Better Call Saul”, această lansare este parte din continua expansiune a postului AMC în zonă.
AMC va fi parte din pachetul de bază de la Orange, astfel făcându-l disponibil pentru un număr substanțial mai mare de gospodării din țară, care au abonamente TV. Serviciul de televiziune prin cablu și satelit, Orange Home TV, numără peste 528.000 de clienţi.
Ca parte din noul acord, Orange pune la dispoziția abonaților săi SVOD, doua seriale digitale exclusive ”True Terror” și ”The Althea Tapes”, ce provin de la AMC Studios, pentru a completa călătoria palpitantă din titlurile originale AMC: ”The Terror” și ”Fear the Walking Dead”.
Mai mult, pe lângă extinderea AMC, televiziunea CBS Reality ce aparține de AMC Networks International se lansează pentru prima dată la Orange, în pachetele Universe și Family. Dedicată documentarelor și serialelor bazate pe crime reale și investigații, CBS Reality prezintă emisiuni originale exclusive printre care ”Donal MacIntyre: Dosare de crimă” și seriale cunoscute precum ”Judecătoarea Judy”, ”Cu sânge rece” și ”Ce sau cine mă omoară?”
Despre AMC Nentworks International Europa Centrală și de Nord
AMC Networks International – Europa Centrală și de Nord (AMCNI-CNE), o unitate operaţională a AMC Networks Internaţional, este o companie internaţională de top în domeniul difuzării şi distribuţiei de posturi TV tematice. În prezent, portofoliul include multitudine de posturi TV cu un conținut variat printre care: filme și seriale, producții pentru copii, infotainment și sport. AMCNI-CNE deține și operează feed-ul global al televiziunii JimJam, precum și feed-urile multor altor canale din Europa Centrală și de Est, precum: AMC, Film+, Filmcafe, Film Mánia, MGM, Sport1, Sport2, Minimax, Megamax, Spektrum, Spektrum Home și TV Paprika. În plus, compania are în portofoliu canalul german pay-TV KinoweltTV și postul OBN din Bosnia și Herzegovina. Posturile AMCNI CNE sunt programate pentru limbajul, pieţele şi audienţele locale şi sunt disponibile în HD pe numeroase platforme precum TV la cerere și pe dispozitivele mobile. Pentru mai multe informații accesați: www.amcnetworksinternational.com

Despre Orange România
Orange este lider de piaţă în România cu 10.736.700 de clienți şi o cifră de afaceri de 268.5 milioane de euro la finalul lunii martie 2019. Orange România este parte a grupului Orange, una dintre cele mai mari companii de comunicaţii din lume, având peste 266 milioane de clienţi la 30 iunie 2019, în întreaga lume.
Orange România oferă o gamă extinsă de soluţii de comunicaţii clienţilor săi, atât utilizatori individuali, cât şi companii, de la servicii de bază până la servicii complete de voce, date fixe şi mobile, precum şi servicii TV.
Mai multe detalii despre produsele şi serviciile companiei sunt disponibile pe www.orange.ro.