FacebookTwitterLinkedIn

În ultima perioadă, grupul austriac Immofinanz, cel mai mare proprietar de spații office din București, cu un portofoliu de opt astfel de proprietăți cu un total de 187.405 metri pătrați de spații închiriabile și o valoare de piață de aproximativ 348,5 milioane de euro, a semnat mai multr contracte de închiriere noi și prelungiri ale contractelor existente.

Noile contracte de închiriere pentru North Center totalizează mai mult de 1.300 de metri pătrați, în timp ce durata acestora variază între cinci și zece ani. În plus, CBN International Europe, companie globală de dezvoltare software si partener de termen lung, a prelungit acordul curent de închiriere.

LOG.IQ, noul brand sub care Immofinanz încorporează activitățile sale logistice

Grupul Media Camina, companie de radiodifuziune ce deține Radio ZU și Radio Romantic, se stabilește în Victoria Park, ocupând aproximativ 950 de metri pătrați, iar Syngenta Agro, companie elvețiană care activează în domeniul protecției plantelor și semințelor, a extins durata contractului și suprafața închiriată, care a ajuns în prezent la 1.300 metri pătrați.

Alți parteneri pe termen lung ai Immofinanz Group, precum Heineken și Servier Pharma, au prelungit contractele în S-Park sau au închiriat noi spații comerciale, cum este cazul companiilor Sensiblu și Mondo di Pasta. În plus, noi chiriași se alătură acestora: Stratum Energy, companie care activează în industria de petrol și gaze și Max Relax, distribuitor de servicii corporative de wellness.

Citește un scurt tratat de istorie office a Bucureștilor

„Facem pași siguri pentru o creștere continuă a ratei de ocupare; suntem privilegiați să lucrăm cu asemenea parteneri și ne urmăm activ filosofia de a oferi mai mult decât spații de birouri, mai exact de a oferi servicii cu plus de valoare care cresc calitatea parteneriatelor noastre și susțin business-ul clienților noștri”, spune Sorin Vișoianu, Country Manager Office & Logistics pentru Romania și Bulgaria al Immofinanz Group.