FacebookTwitterLinkedIn

„2013 a început foarte bine pentru noi, cel puțin din punctul de vedere al exporturilor, care reprezintă în ultima perioadă motorul de creștere a afacerii noastre.”, a declarat Ion Andronache, președintele companiei.

În primele zile ale anului, Syscom 18 a semnat noi contracte pentru Bulgaria și Irak de peste 2 milioane de euro. De asemenea, au fost livrate echipamente pentru Bahrain și Algeria, pe baza contractelor încheiate în 2012.

Anul trecut, Syscom 18 a realizat o cifră de afaceri de circa 13 milioane de euro, în creștere cu 30% față de 2011. Volumul exporturilor a fost de peste 3 milioane de euro. Pentru 2013 Syscom 18 are un target de 15 milioane de euro în privința cifrei totale de afaceri și de circa 4 milioane de euro pentru exporturi.

Înfiinţată în 1991, Syscom 18 este o companie recunoscută pe piaţa de automatizări şi sisteme de măsură din România. Companie distribuitoare, producătoare, furnizoare de servicii „la cheie” şi integrator de sistem totodată, Syscom 18 a livrat de-a lungul timpului şi continuă să livreze echipamente de înaltă calitate, instalaţii sau sisteme către mai bine de 800 de clienţi în România, Siria, Bulgaria, Kazahstan, Iordania, Ungaria, Iran, Iraq, Bahrain și Algeria.