FacebookTwitterLinkedIn

IMMOFINANZ Group a încheiat contracte noi pentru North Center și pentru Iride Business Park, ridicând gradul de ocupare al celor două proprietăți la 72%, respectiv 91%. Contractele au fost semnate cu Adrem Invest și CBN International Europe pentru North Center și Veolia Water Solutions & Technologies Romania și Acvatot pentru Iride Business Park.

„Ca urmare a acestor tranzacții, North Center a devenit clădirea de birouri cu cel mai mare grad de ocupare din zona Pipera Nord, în vreme ce Iride Business Park se aliniază obiectivului nostru de a avea un grad minim de ocupare de cel puțin 90%”, a spus Eduard Zehetner, CEO al IMMOFINANZ Group. „Aceste noi contracte confirmă tendința de dezvoltare a IMMOFINANZ printr-un portofoliu optimizat. Ca o consecință a acestei strategii, IMMOFINANZ se concentrează pe reducerea spațiilor vacante și pe generarea de lichidități durabile”.

Adrem Invest, un jucător cunoscut la nivel mondial în furnizarea de instalații pentru metalurgia secundară a oțelului, lider pe piața locală de automatizări industriale și SCADA (sistem pentru controlul industrial), a închiriat în clădirea de birouri North Center o suprafață de 527 m2 de spații de birouri. Contractul a fost semnat pentru o perioada de trei ani.

Citeşte povestea lui Adrian şi Corneliu Bodea, proprietarii Adrem Invest

CBN International Europe, membru al grupului CBN, lider internațional în furnizarea sistemelor de emitere și validare a documentelor de identitate și-a extins suprafața de birouri, ocupând etajul 2 al clădirii North Center. Compania se află în portofoliul de chiriași al IMMOFINANZ din 2007, iar prezentul contract include aproximativ 1,400 m2 echivalentul a 15% din North Center. Angajații companiilor din North Center beneficiază de transport gratuit de la stația de metrou Pipera. Proprietatea de clasă A oferă atât acces rapid la noul pasaj Pipera, cât și posibilitatea extinderii.  

Veolia Water Solutions & Technologies Romania, companie specializată în proiectarea şi realizarea staţiilor de tratare şi epurare a apelor a închiriat în IRIDE Business Park o suprafață de birouri de 1.100 m2 pentru o perioada de cinci ani.

Află cu câte zeci de milioane de euro a vândut Gigi Becali un teren în Pipera, la finalul anului trecut

Acvatot, un jucător important în proiectarea, realizarea și reabilitarea rețelelor și lucrărilor din domeniile apă, canalizare și gaz, a semnat un contract pentru o suprafață de birouri de peste 1.000 m2 în IRIDE Business Park pentru o perioadă de cinci ani. Iride Business Park este cel mai mare parc de afaceri din București cu o suprafață de 93.000 m2. Iride Business Park are acces ușor la metrou și oferă spre închiriat spații de birouri, de depozitare și pentru retail.

Află ce clădire de birouri din Pipera a intrat în insolvenţă luna trecută

IMMOFINANZ Group şi-a consolidat reputaţia în România, fiind recunoscută ca o companie profitabilă în București, în sectorul clădirilor de birouri, cu patru proprietăți clasă A în locații bine amplasate. În total, Grupul deţine nouă proprietăţi în sectorul clădirilor de birouri, cu o suprafaţă închiriabilă totală de 206.185 m2, o valoare de aproximativ 351,2 milioane de euro şi o rată de ocupare de mai mult de 88% în România, la 31 ianuarie 2013. Printr-o gestionare dinamică a activelor, echipa IMMOFINANZ se asigură că toate proprietăţile sunt îmbunătăţite constant şi aduse la cele mai înalte standarde, pentru a-şi păstra valoarea pe termen lung.