FacebookTwitterLinkedIn

În ultimele luni, patru companii şi-au relocat sediile în SWAN Office & Technology Park, contribuind  la creşterea suprafeţei ocupate a clădirii cu 2.000 de metri pătraţi. Printre noii chiriaşi se numără trei companii de tehnologie – compania austriacă din domeniul ingineriei şi al construcţiilor Bilfinger Berger (640 m2), compania olandeză de consultanţă în domeniul ingineriei Tebodin B.V. (350 m2) şi, recent, compania românească de construcţii civile Tecnoservice (750 m2).

O altă tranzacţie importantă a fost reprezentată de relocarea unei agenţii ING din zona Pipera în SWAN, ca urmare a vizibilităţii sporite şi a traficului zilnic generat de clădire. ING este cel de-al patrulea operator de retail din cadrul SWAN.

La nivelul întregului an 2012, închirierile de spaţii de birouri în SWAN au reprezentat aproape 60% din cererea netă totală înregistrată în Pipera-Voluntari. Astfel, SWAN Office & Technology Park se clasează pe primul loc în topul celor mai active clădiri de birouri din nordul Bucureştiului, încheind anul 2012 nu doar cu o creştere consistentă a ratei de ocupare, ci şi cu potenţiali chiriaşi noi, în stadii avansate de negociere pentru anul 2013.

SWAN Office & Technology Park reprezintă o investiţie de peste 50 milioane de euro a companiei londoneze Chayton Capital LLP, inaugurată în cel de-al doilea trimestru al anului 2011.