Cautare
, Contributor

Imobiliare |
|

Noi chiriași în clădirea de birouri AFI Park 1

AFI_birouri.jpg
Clădirea de birouri situată lângă mallul AFI Cotroceni a atras în principal chiriași din domeniul IT și are un grad de închiriere de 85%.

Clădirea de birouri AFI Park 1 a ajuns la începutul acestui an la o rată de ocupare de 85%, semnând cinci noi contracte de închiriere cu companii din domeniile IT, bancar şi construcţii. Clădirea este prima din cele cinci birouri de clasă A proiectate în aceeaşi zonă şi a fost finalizată în septembrie 2012.

Află ce vor angajații din clădirile de birouri

Endava, unul dintre chiriaşii de bază ai AFI Park 1, a decis să-şi extindă birourile cu încă 600 de metri pătraţi pe care îi adaugă la spaţiul existent în prezent, ajungând la 3.000 de metri pătraţi suprafață ocupată.

Alte trei companii de top din industria IT își vor muta birourile în spațiile amplasate la etajele superioare ale AFI Park 1, ocupând 2.350 metri pătraţi. Alegerea AFI Park 1 de către companiile de IT confirmă încă o dată locaţia potrivită şi calificările tehnice adecvate de care au nevoie în permanenţă aceste companii.

Află câți metri pătrați de spații de birouri au fost livrați în 2012

Pe lângă noii chiriaşi din sectorul IT, se vor alătura mixului clădirii şi Leumi Bank şi Danya Cebus Rom. Leumi Bank va deschide la parterul clădirii o sucursală comercială, care va beneficia de locația extrem de vizibilă și de traficul generat de mall-ul AFI Palace Cotroceni, dar și de chiriaşii clădirii de birouri.

Încrederea pe care ne-au arătat-o chiriaşii şi succesul în ocuparea clădirii ne-au convins să începem construcţia celei de-a doua clădiri de birouri, AFI Park 2 (cu o suprafaţă închiriabilă de 12.000 mp), a cărei finalizare va avea loc în primul trimestru din 2014", a declarat David Hay, CEO AFI Europe România.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii