Cautare
, Staff

Lifestyle |
|

NOËL, Târgul cadourilor de designer

NOËL • Târgul cadourilor de designer - aniversează a zecea ediție. Singurul eveniment de Crăciun, din București, cu participare internațională, are loc, în weekend-ul 15 și 16 decembrie, la The Institute Space, de pe Bd. Dacia.
NOEl.Targul_Cadourilor_designer_Bd_Daci_12_landscape

Peste o sută de designeri, dintre care zece internaționali, își întâmpină oaspeții într-un conac de la 1830, din centrul Bucureștiuluicu o varietate de obiecte ce ce se pot transforma în daruri cu super-puteri.

Secțiunile târgului sunt variate:

bijuterie contemporană hrănită din soarele Greciei, semnată Erato Kouloubi, Marina Zachoum, Agapi Smpoken, Antria Prasinoiu; din vibrația Italiei – TalysJewels & HyggeLuxury; a Bulgariei – Angelina Tsvetkova, Bogdana Topreva sau a Argentinei și Elveției – Isabel Sabato;

fashion-design contemporan, evidențiat prin folosirea materialelor de calitate, concepte seducatoare, finisaje clare, materiale naturale precum in, cânepă sau denim la PATAIKIN, prin eliberare și spirit urban la Edita Lupea, prin minimalism seducător la Cristian Samfira;

cosmetice bio susținute de povești ce țin de conexiunea cu natura și cu sinele precum Tămada, Panseea, Laboratorul de cosmetice;

design de obiect local, creativ și fresh la YUHU Lamps sau Ubi Kubi;

bijuteria contemporană locală are loc de cinste la NOËL – What if I Fly, Artefact Room, Miruna Belicovici Jewelry, Juls – Teodora Rus sunt doar câțiva din cei a căror inspirație te va ajuta să alegi mereu un dar cu super-puteri, indiferent de ocazie.

Maria Dermengiu – Marie Nouvelle, Borro, Fandacsia, Corina Hats completează tabloul celor două etaje cu accesorii manufacturate. Eșarfe din mătase naturală, pălării fascinante, genți lucrate manual sunt doar o parte din ceea ce vei găsi în universul NOËL.

„NOËL ajuns deja la a zecea ediție. Longevitatea noastră ca eveniment se datorează faptului că am acționat, de-a lungul vremii, drept punct de referință. Conceptul NOËL a urmărit, de la bun început, surclasarea ideii de simplu târg. Vii la NOËL nu pentru a cumpăra daruri doar pentru Crăciun, ci pentru a intră în contact cu o comunitate de creativi ale căror obiecte pot fi dăruite în orice moment”, a declarat Dan Pierșinaru, fondator NOËL, MATERIA, AUTOR.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii