Cautare
, Contributor

Servicii Financiare & Imobiliare & Auto

Imobiliare |
|

Noblesse Group a primit titlul de “Best for HORECA Project Architecture, 2020 – Romania”

Noblesse Group a fost nominalizat pentru al doilea an la rând de către revista LUXlife din Marea Britanie, în competiția “2020 Leading Designers”, unde a primit titlul de “Best for HORECA Project Architecture, 2020 – Romania.”
Lobby Novotel (2)

Anual LUXlife desemneaza o comisie reprezentativa, alcătuită din cinci membri, pentru a efectua toate cercetările la standarde înalte, impuse de revistă, pentru desemnarea câștigătorilor dupa criterii bine stabilite. Anul acesta comisia a fost condusă de Jeremy Roe, recunoscut la nivel internațional pentru experiența sa de peste 30 de ani în evaluarea programelor și concursurilor dintr-o varietate de industrii.

“Suntem extrem de bucuroși pentru că anual ne sunt recunoscute la nivel internațional proiectele, datorită profesionalismului, pasiunii, calitatii produselor, creativitatii si plusului de valoare adus în designul interior prin inovație. Fiecare proiect al nostru este o declarație adusă artei de a crea mai mult decât interioare pline de frumusețe și creativitate, care reflectă  viziunea fiecărui proprietar sau brand în parte!” a declarat Loredana Preda, CEO Noblesse Group.

Anul acesta studioul Noblesse a mai fost desemnat și “Residential Interior Design Studio of The Year 2020 – Romania” în cadrul Architecture Awards, competiție organizată de Build Magazine din Marea Britanie și nominalizat pentru titlu “The International Hotel & Property Awards 2020”, de către The Design Society, din Marea Britanie, cu unul dintre cele mai provocatoare proiecte de design interior.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii