FacebookTwitterLinkedIn

Dacă în urmă cu 15 ani Nobila Casa era doar un mic magazin, în 2014 este prezent în mai multe orașe din țară precum Cluj (locul de unde a pornit totul), Timișoara, Brașov, Sibiu, Baia Mare, Târgu-Mureș, Alba Iulia, Bistrița și București.

Parte a grupului Mendola Group, brandul s-a dezvoltat în ultimii trei ani, ajungând la opt magazine, iar mai apoi la zece în acest an. În anul 2013, Nobila Casa a realizat o cifră de afaceri de aproximativ 2,5 milioane de euro, înregistrând o creștere de 50% față de 2012. Profitul obținut îl reinvestește de fiecare dată, dar creșterea  acestuia a fost relativ mică anul trecut, față de 2012, potrivit reprezentanților grupului.

Anul acesta, Nobila Casa dorește să mai deschidă încă un magazin, pe lângă cel din București, și să ajungă la o creștere de 35% și o cifră de afaceri de 2,7 milioane de euro.

In următorii trei ani își propun să atingă un număr de 15 magazine în întreaga țară. Valoarea investiției va fi de aproximativ 100 000 de euro.

Nobila Casa este și un important distribuitor, fiind furnizorii unor magazine mari precum BauMax. Realizează, de asemenea, și exporturi în țări vecine, ca Ungaria și Bulgaria, dar și în altele din Europa.