FacebookTwitterLinkedIn

NN România contribuie la limitarea efectelor epidemiei de Covid-19. Astfel, NN pune în aplicare măsuri concrete care răspund nevoilor reale din această perioadă, cu impact atât asupra angajaților și clienților, cât și asupra sistemului public de sănătate.

„Solidaritatea și responsabilitatea comună sunt principiile care stau la baza industriei de asigurări, în care grupul NN activează de 175 de ani. E în ADN-ul nostru să ne pese, să ne îndeplinim angajamentele și să ne implicăm suplimentar ori de câte ori e nevoie. De aceea, facem continuu toate eforturile pentru siguranța, sănătatea și bunăstarea comunității din care facem parte. Suntem recunoscători pentru toate acțiunile de bine din această perioadă dificilă, fiecare contribuind la mai multe șanse la viață”, declară Gabriela Lupaș-Țicu, Chief Marketing Officer al NN România.

NN România donează sisteme de ventilație și monitorizare a respirației, vitale pacienților în stare critică afectați de coronavirus. Donația însumează un milion de lei, iar echipamentele medicale vor ajunge la Spitalul Clinic Colentina din București. Spitalul este desemnat centru suport în tratarea cazurilor de infecție cu Covid-19 pentru Institutul Matei Balș și este astfel în linia întâi de salvare a pacienților de Covid-19, având nevoie de tot sprijinul.

Prin această donație, NN România contribuie la creșterea capacității sistemului medical de tratare a pacienților și oferă șanse la viață cât mai multor persoane afectate. În același timp, NN oferă un sprijin pe termen lung, asigurând aparatură medicală care va fi disponibilă în spital și dincolo de situația actuală pentru a contribui la salvarea cât mai multor pacienți.

Achiziția aparatelor de ventilație va fi coordonată de Crucea Roșie Română, partenerul oficial al Guvernului României în perioada epidemiei. Organizația se va asigura că aparatele vor fi disponibile în cel mai scurt timp pentru tratarea celor în nevoie.