Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Auto |
|

Nissan plănuiește o reducere de 30% a producției

Nissan Motor Co plănuiește o reducere de 30% pentru producția sa de mașini până în decembrie din cauza scăderii dramatice pe piața auto înregistrată în timpul crizei coronavirus.
Test - Nissan Note

Nissan Motor Co plănuiește o reducere de 30% pentru producția sa de mașini până în decembrie din cauza scăderii dramatice pe piața auto înregistrată în timpul crizei coronavirus. Această criză economică a afectat eforturile de recuperare ale producătorului auto, informează Reuters.

Producătorul auto aflat pe locul 2 în Japonia dorește să producă aproximativ 2,6 milioane de vehicule în perioada aprilie – decembrie, în scădere față de 3,7 milioane de mașini produse în aceeași perioadă a anului trecut. În anul financiar care s-a încheiat în martie, Nissan a produs 4,6 milioane de mașini.

Nissan, care încă nu a anunțat o prognoză de vânzări, a refuzat să dea detalii spre planurile sale de producție. La nivel mondial, producătorii auto se luptă cu efectele crizei coronavirus după ce fabricile au fost închise pe perioada pandemiei pentru a putea opri răspândirea infecției cu noul virus.

În mai multe țări au fost închise și showroom-urile de mașini. Astfel se explică scăderea considerabilă a vânzărilor de mașini din martie până în mai. În iunie, această scădere a încetinit pe măsură ce business-urile și-au reluat activitatea.

Pentru producătorul auto Nissan, pandemia a fost o perioadă care a îngreunat situația după ce compania se confrunta deja cu scăderea vânzărilor și a disponibilitatilor.  În luna mai, Nissan a dezvoltat un plan de restructurare de anvergură după ce a înregistrat prima sa pierdere anuală în 11 ani.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii