Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Nina Brătfălean pleacă din cadrul BMW Group România. Ce urmează?

Nina Brătfălean, cel mai experimentat lider din marketingul auto local, va pleca din cadrul BMW Group România la finalul lunii iulie a acestui an. Ce urmează?
nina bratfalean landscape

 

„Am ales să ies din industria auto după 19 ani. Am văzut-o crescând și acum o privesc atent, ea fiind într-o mare transformare, la o mare răscruce. Motivul alegerii mele ține de faptul că îmi doresc să contribui mai mult pe zona de mentoring și pe start-up. Am încă entuziasmul cu care am ieșit de la Executive MBA-ul de la London Business School și cel de la Columbia Business School și îmi doresc să îl folosesc în viața reală. În plus, networking-ul internațional se cere folosit și o voi face în curând”, a declarat Nina Brătfălean pentru Forbes România.

Diminețile femeilor de succes: NINA BRĂTFĂLEAN

Nina Brătfălean a fost unul dintre primii angajați ai reprezentanței grupului BMW din România, în 2007, anul intrării oficiale a BMW pe piața locală prin intermediul BMW Group România și “a fost zi de zi un lider model, contribuind semnificativ la rezultatele companiei și la creșterea cotei de piață a mărcilor grupului BMW”, potrivit unui comunicat al reprezentanței locale a BMW. Conform aceleiași surse, Nina Brătfălean a creat pentru regiunea Europa Centrală și de Sud-Est multe exemple de bună practică și a scris în istoria comunicării mărcilor premium reguli avangardiste, contemporane.

Referitor la viitor, Nina Brătfălean afirmă că “mă voi bucura de vară, întâi de toate. Apoi voi lucra la structura unui curs de Leadership and Change Management pe care am fost invitată să îl țin, în calitate de visiting professor, la una dintre cele mai prestigioase universități din Europa. Voi lucra și la proiectele de mentorat și la cele ale London Business School Alumni Club. Curând voi anunța public și contribuția mea la un proiect de start-up drag mie, din zona FinTech, care a prins tracțiune foarte bună în ultima perioadă și care are nevoie de atenția mea totală”, adaugă Nina Brătfălean, care consideră, ca lecție de carieră, că “a fi loial valorilor tale este foarte dificil de aplicat în corporații sau în medii puternic competitive – sau, poate, chiar în viața de zi cu zi – însă merită să o facem.”

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii