FacebookTwitterLinkedIn

Invitat special la acest eveniment a fost Niki Lauda, triplu campion mondial la F1 şi ambasadorul brandului Novomatic la nivel global.

În cei 25 de ani de activitate pe teritoriul românesc, compania însumează aproximativ 2.000 de aparate, în mai mult de 130 de săli de jocuri de noroc și baruri din întreaga țară, închiriază peste 1.000 de echipamente pentru terții din domeniu și are în jur de 1.000 de angajați.

Compania Națională Loteria Română SA este unul dintre partenerii Novomatic începând cu octombrie 2013. Aceștia au semnat un acord pe 15 ani, prin care Novomatic trebuie să furnizeze 10.000 de aparate de tip VTL și un sistem relevant de loterie video care să includă sistemul de jackpot, servicii de mentenanță, piese de schimb, logistică, etc. în locațiile aparținând Loteriei Române de pe teritoriul țării.

De asemenea, compania a lansat la nivel național, în luna martie a acestui an,  un operator de pariuri sportive îmbunătătţit, ce utilizează o tehnologie speicală pentru terminalele automate de pariuri. Așadar, până la finele acestui an, aproximativ 200 de terminale sub numele mărcii ”Tip & Cash” , deținută de Grupul Novomatic, vor activa pe piața românească.

Cu o investiție de 7 milioane de euro, sediul companiei, înființat în 2010, este situat pe un teren de 12.000 de metri pătrați într-un loc strategic, în apropierea Aeroportului Internațional Henri Coandă (Otopeni).

“În ultimii 25 de ani, Novomatic Group România s-a dezvoltat și a crescut foarte repede, având astăzi o cotă de piață de 70%”, spune Valentin Adrian Georgescu, CEO-ul filialei românești. Planurile sale de viitor sunt la fel de mărețe ca devoltarea de până acum, după declarațiile acestuia. “Pentru următorii 25 de ani, așteptările noastre sunt mari și suntem pregătiți să facem față tuturor provocărilor viitoare”, a mai precizat el.