FacebookTwitterLinkedIn

Cei cinci copii și adolescenți din „Hunter Street”: Daniel (Thomas Jansen), Tess (MaeMae Renfrow), Max (Stony Blyden), Anika (Kyra Smith) și Sal (Daan Creyghton), pornesc în căutarea părinților adoptivi în timp ce ascund dispariția lor de restul lumii și au grijă de casă ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat, notează Media Expres.

Mesajul serialului de comedie și aventuri este că familia este creată de legăturile emoționale dintre membrii săi, și nu cele de sânge.

Primul sezon „Hunter Street” a avut premiera în martie 2017, are 20 de episoade de câte 22 de minute și este primul serial de comedie și de aventuri produs de Nickelodeon în Europa. Ulterior televiziunea a produs și sezonul al doilea, care a avut premiera în ianuarie 2018.

VEZI PUBLICITATEA LA TELEVIZIUNILE PENTRU COPII ȘI TINERET – TRIMESTRUL I 2018

Serialul a fost produs de compania Blooming Media și a fost dezvoltat în coproducție împreună cu Nickelodeon Olanda sub numele „De Ludwigs”.

În România, serialul va fi difuzat de Nikelodeon în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 20:50.

Nikelodeon se difuzează prin principalele rețele de cablu și satelit prin Tematic Cable și vinde publicitate prin Tematic Channels.