Cautare
, Contributor

500 miliardari |
|

Nicuşor Năstase

Avere: 18-19 milioane de euro Vârstă: 54 de ani Judeţ: Constanţa Domenii: Turism, restaurante, spaţii comerciale  

Nicuşor Năstase şi-a dorit întotdeauna să conducă cea mai bună discotecă de pe Litoral, iar pentru acest lucru a investit, an de an, sume importante de bani. În timp a pus pe picioare Vox Maris Costineşti, un complex modern cu spaţii de distracţie şi unităţi de cazare moderne. Chiar dacă 2010 era anunţat ca un an de criză, Năstase recunoaşte că a mai scos din buzunar alte câteva sute de mii de euro pentru modernizarea complexului de la malul mării. „Am modernizat clubul şi am inaugurat totul cu un party pe cinste“, a declarat afaceristul constănţean pentru Forbes.

Şef peste discoteca Vox Maris din Costineşti încă din anul 1982, Nicuşor Năstase îşi aminteşte că profitul lui, aproape zilnic, era cam cât o Dacie. Sistemul comunist l-a obligat practic să iasă în afara ţării, dar s-a întors în 1990 şi a devenit proprietar al Vox Maris. Năstase a deschis şi un restaurant în centrul Bucureştiului şi a investit atât în comerţ cât şi în imobiliare.

Nicuşor Năstase mai deţine o vilă la Miami, iar printre maşinile preferate se numără un Porsche Cayenne şi un Mercedes AMG.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii