Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Nicușor Dan: „Toată lumea va avea căldură şi apă caldă, dar o să avem câteva sute de avarii”

Primarul ales al Capitalei, NIcuşor Dan, a declarat că toţi bucureştenii vor avea apă caldă şi căldură în această iarnă, dar spune că vor exista „câteva sute de avarii”, iar ceea ce poate promite este că acestea vor fi reparate transparent, în cel mai scurt timp posibil, informeează News.ro.
Bucharest, Romania - October 22, 2020: Nicusor Dan, the elected mayor of Bucharest, speak in a press conference about the appeals filed in court by PS

Nicuşor Dan a abordat, marţi seară, la Digi 24, problema sistemului de termoficare din Bucureşti şi a precizat că trebuie pregătit un management de avarie.

Nicușor Dan: „Asta e tot ce putem face în această iarnă şi este ce am spus şi în campania electorală. Pentru asta e nevoie de echipamente, de exemplu de detectoare ca să nu se ducă oamenii să vadă de unde iese aburul, ci să detecteze exact unde este avaria. E nevoie de  echipe, nu sunt suficiente la nivelul municipalităţii şi atunci trebuie să faci nişte licitaţii de urgenţă ca să mai aduci nişte privaţi care să intervină. Trebuie să ai deja materialele în stoc cu care se intervine, adică acele bucăţi de conductă cu care să înlocuieşti”, conform News.ro.

Nicușor Dan: „Toată lumea va avea căldură şi apă caldă, dar o să avem câteva sute de avarii. Promisiunea este că în modul cel mai transparent o să le facem, o să le rezolvăm în cel mai scurt timp posibil.”

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii