Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Nicuşor Dan: „Avem o situație financiară stabilă, în sensul că nu avem conturile blocate”

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat că a reuşit să stabilizeze situaţia financiară a primăriei și că restabilirea credibilităţii instituției a fost unul din obiectivele sale principale, la 10 luni de la preluarea mandatului, informează Radio România Actualtăți.
Bucharest, Romania - October 22, 2020: Nicusor Dan, the elected mayor of Bucharest, speak in a press conference about the appeals filed in court by PS

Nicuşor Dan: „Avem o situație financiară stabilă, în sensul că nu avem conturile blocate, în sensul că am deblocat creditele pentru investiții și, deci, investiţiile şi, lucrul cel mai important, în sensul că suntem credibili pe piață. Adică toată lumea din piaţă ştie ca noi azi dacă ne angajăm să facem o plată o să o facem”, conform RRA.

Un alt subiect la care s-a referit primarul a fost deblocarea marilor lucrări de infrastructură. Printre acestea se numără Staţia de la Glina, circulaţia de la Doamna Ghica sau lucrările de la Prelungirea Ghencea.

Primarul a vorbit şi despre datoriile pe care le-a găsit la primărie şi despre situaţia pe care a numit-o drept „falimentară”: „Existau 3 milioane de lei în contul primăriei şi 3 miliarde de lei datorii”.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii