FacebookTwitterLinkedIn

Cu o experiență de peste 25 de ani în industria IT, Nicoleta Macovei a deținut funcții de conducere în mediul privat, lucrând la companii precum Oracle, Kapsch și Asseco. Este absolventă a facultății de Cibernetică din cadrul Academiei de Studii Economice.

Nicoleta Macovei: “M-am alăturat echipei S&T, unul dintre cei mai importanți integratori din regiune, cu convingerea că împreună cu colegii mei vom crește operațiunile companiei în România și de asemenea vom întări încrederea și satisfacția, atât în cadrul echipei, cât și la clienții și partenerii noștri.”

S&T AG (www.snt.at) lider de tehnologie, angajator a aproximativ 3.800 persoane, operează în mai mult de 25 de țări. Acesta este listat la Bursa de Valori Frankfurt (ISIN AT0000A0E9W5, WKN A0X9EJ, SANT) și face parte din indexul de schimb TecDax.

S&T este furnizor de sisteme IT, de servicii și soluții, lider în Europa Centrală și de Est. În 2016, acesta a preluat acțiuni în Kontron AG, unul din liderii mondiali în domeniul computerelor încorporate și și-a mărit portofoliul de tehnologie proprietară în segmentele de aparate de uz casnic, cloud security, software și energie inteligentă.

Această mișcare a transformat S&T în unul dintre furnizorii de bază pe piețele internaționale de tehnologie, Industrie 4.0 și IoT (Internet of Things).

# # #