FacebookTwitterLinkedIn

Nicolas Sabran are peste 30 de ani de experiență în practica auditului la EY Franța, având responsabilități atât la nivel local, cât și la nivel național. Timp de 10 ani, el a condus cu succes activitatea de audit la Lyon și a fost Markets Leader pentru birourile regionale franceze. De asemenea, timp de 6 ani a fost membru ales al Consiliului Partenerilor din Franța (organism guvernamental). Domeniile specifice de expertiză ale lui Nicolas Sabran includ auditul situațiilor financiare consolidate în conformitate cu IFRS și GAAP, care se ocupă în special de marii clienți internaționali, precum și de proiectele specifice, cum ar fi IPO-urile și activitatea TAS.

„Peisajul de afaceri românesc și global prezintă provocări semnificative pentru toate părțile interesate. Aștept cu nerăbdare să conduc strategia EY pentru Audit în România, contribuind la angajamentul EY de a oferi o calitate fără compromisuri, continuând în același timp o creștere rapidă, care generează oportunități excelente de carieră pentru oamenii noștri”, a declarat Nicolas Sabran.

”Prin numirea lui Nicolas Sabran la conducerea departamentului de Audit EY România continuăm să punem un accent important pe transformarea afacerii noastre pentru a oferi servicii excepționale clienților noștri și a rămâne alegerea lor numărul unu pentru serviciile de audit”, spune Bogdan Ion, Country Managing Partner.

Echipa de Audit a EY România are în prezent 300 de specialiști, care oferă companiilor locale şi internaționale o paletă diversă de servicii integrate în rețeaua EY la nivel global – de la audit extern, la asistență contabilă și financiară, raportare contabilă de conformitate și investigarea contabilă a fraudelor.