Cautare
, Contributor

Sănătate |
|

Nicolae Suciu, IOMC : „Să nu ne trimitem pacienții afară, pe bani mulți”

Cel mai mare centru de medicină materno-fetală din Europa de Est va fi inaugurat pe 22 ianuarie 2016 la Spitalul Polizu.
doctor, spital, control medical

Vestea a fost dată de prof. dr. Nicolae Suciu, managerul IOMC, cu ocazia Zilelor Institutului de Ocrotire a Mamei și Copilului (IOMC), care a avut loc între 10 – 12 decembrie 2015 la Palatul Parlamentului. „Pe 22 ianuarie, la Spitalul Polizu, vom inaugura acest centru, unde vom încerca să răspundem naţional la nişte probleme. Adică să nu ne trimitem pacienţii sau familiile lor afară, pe bani mulţi, pe o cheltuială semnificativă”, explică managerul IOCM.

La manifestare au participat medici ginecologi, pediatri, neonatologi şi medici de familie, care au luat parte la cursuri sau și-au expus cunoștințele, cu scopul facilitării relației între specializările lor.

Printre speakeii prezenți în cadrul conferinței organizate, pe lângă prof. dr. Nicolae Suciu, au vorbit și prof. dr. Dumitru Matei, director IOMC și președintele Societății Academice de Medicină a Familiei, prof. dr. Silvia Stoicescu, președintele Societății Române de Neonatologie, prof. dr. Marin Burlea, președintele Societății Române de Pediatrie și conf. dr. Tatiana Ciomartan.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii