FacebookTwitterLinkedIn

Nicuşor Dan a prezentat într-o conferinţă de presă numele celor şase donatori care au contribuit cu sume mai mari de 10.000 de lei, însă nu a precizat exact care au fost sumele donate.

Primul contribuitor prezentat de candidatul USB este George Iacobescu, care a dezvoltat cel mai mare proiect imobiliar al Londrei, lucru pentru care a primit titlul de „Sir” de la Regina Marii Britanii, a spus candidatul USB.

Pentru campania lui Nicușor Dan a donat o sumă mare şi fiul lui Ion Raţiu, Nicolae Raţiu.

Alexandru Lăpuşan, liderul unei companii de succes din IT, Horia Manda, de asemenea antreprenor în IT, Iulian Stanciu, managerul eMAG, Florin Talpeş, creatorul Bitdefeder, sunt ceilalţi mari donatori.

„Vrem să facem dezvoltare imobiliară serioasă în Bucureşti, vrem să aducem investitori serioşi, nu găinăriile şi mica ciupeală”, a explicat Nicuşor Dan.

Alte 400 de persoane au făcut donaţii online pentru campania USB, însă valoarea acestor donaţii este sub 10.000 de lei.

În prima zi de campanie electorală, Nicuşor Dan a transmis prin intermediul unui comunicat de presă că a strâns aproximativ 174.000 de euro din donaţii – dintre care 706.500 lei au fost obţinuţi prin contract notarial de la 6 donatori importanţi.

VEZI AUDIENȚA MECIURILOR DE FOTBAL DIN PREMIER LEAGUE – 2016