Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Forbes 500 |
|

Nicolae Petrov – 500 Miliardari Ediţia 2011

Nicolae Petrov.jpg
Nume: Nicolae Petrov Avere: 19-20 de milioane de euro Varsta: 45 de ani Resedinta: Timiș Domeniu/Companie: Transporturi aeriene Pasiuni: avioane

Prudenţa de care a dat dovadă la începutul anului trecut Nicolae Petrov (după un 2009 deloc bun) a propulsat Carpatair în rândul companiilor care au reuşit să treacă peste hopul crizei. Astfel, operatorul aerian a înregistrat în 2010 o cifră de afaceri de 74 de milioane de euro, o creştere de circa 14% comparativ cu rezultatul din urmă cu doi ani. În acelaşi timp, compania a raportat o creştere cu 13% a numărului de pasageri transportaţi şi un plus de 6,5% a gradului de ocupare comparativ cu 2009. Potrivit declaraţiilor oficialilor companiei, Carpatair a adăugat două noi baze operaţionale, la Craiova şi Bacău, în afara celor deja tradiţionale (Timişoara şi Bucureşti). În plus, călătorii au putut alege din şase noi destinaţii.

O altă realizare a lui Petrov este intrarea în operare a zborurilor către aeroportul Linate din Milano. Astfel, Carpatair a devenit singura compania românească căreia i-a fost permis accesul pe acest aeroport. Omul de afaceri a intuit şi potenţialul imens al încasărilor care revin din turismul de vacanţă. În acest sens, au fost introduse pachete de city break personalizate pentru zece destinaţii din Italia, Grecia sau Germania.

Vezi care era averea lui Nicolae Petrov în 2010

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii