Cautare




, Contributor

500 miliardari |
|

Nicolae Dimaca

Avere: 15-17 milioane de euro Vârstă: 59 de ani Reşedinţă: Constanţa Domeniu: Auto      

Omul de afaceri Nicolae Dimaca conduce un business auto care, în ultimii ani, a fost tot mai mult afectat de criză. Proprietar al companiilor Expocar Trade şi Premium Auto, Dimaca deţine, în prezent, o reţea de showroomuri auto în Constanţa, Bucureşti, Călăraşi, Slobozia, Târgovişte, Râmnicu Vâlcea şi Buzău.

Prin Expocar, afaceristul constănţean oferă servicii de vânzare şi postvânzare pentru mărcile Opel şi Chevrolet, precum şi o gamă completă de servicii complementare. În paralel, Expocar are şi o divizie prin care comercializează autoturisme de ocazie, iar Dimaca a selectat opt mărci în businessul său: Opel, Chevrolet, Volvo, Mazda, Suzuki, Renault, Land Rover şi Daewoo. Cifra de afaceri a Expocar Trade a ajuns anul trecut la 8,2 milioane de euro, de trei ori mai mică decât cea din 2008, iar despre profit nici nu se poate pune problema.

Nici cealaltă firmă pe care Dimaca o controlează, Premium Auto nu s-a simţit prea bine în perioada de criză, iar cifra de afaceri a ajuns anul trecut la doar un milion de euro, faţă de 5,3 milioane în 2008. Iniţial, Dimaca a înfiinţat compania Kamsas şi a vândut primele maşini încă din anul 1996.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii