Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Nicolae Ciucă: „Vor fi indexate pensiile cu aproximativ 10%”

Miercuri dimineață vor începe în Parlament audierile candidaţilor pentru funcţiile de ministru în Guvernul Ciucă. Sunt 20 de candidați, potrivit listei depuse marți seara de premierul desemnat Nicolae Ciucă, informează Radio România Actualități.
Nicolae Ciuca
Cabinetul Nicolae Ciucă este alcătuit din 20 de ministere. PSD va deține nouă și Secretariatul General al Guvernului, PNL va prelua opt ministere, iar UDMR va rămâne cu cele trei pe care le-a avut până acum.
Audierile miniștrilor propuși de premierul desemnat vor începe miercuri, la ora 10:00, în comisiile parlamentare, iar votul pentru învestirea executivului Nicolae Ciucă este programat pentru joi.
Noul program de guvernare este construit în jurul Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), dar conține și un capitol consistent de protecție socială., notează RRA.
Nicolae Ciucă: „Vor fi indexate pensiile cu aproximativ 10%. Pentru pensionarii care beneficiază de o pensie între 1.000 de lei și 1.600 de lei se va asigura, în luna ianuarie, un ajutor de 1200 de lei, astfel încât să poată să treacă mai ușor peste perioada de iarnă”

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii