Cautare
, Contributor

Afaceri |
|

Nichifor Consulting și compania londoneză de turnaround management BM&T deschid primul birou în București

Compania londoneză de consultanță în turnaround management BM&T, a deschis primul său birou în România, în colaborare cu firma locală de consultanță Nichifor Consulting, pentru a răspunde nevoilor pieței din Europa Centrală și de Est.
IMG_3756

Decizia de business vine pe fondul unei analize a pieței locale care, așa cum arată un studiu COFACE, Romania înregistrează o incidentă a insolvențelor la 1.000 de firme active de peste 4 ori mai mare decât media înregistrată pe plan regional (Europa Centrală și de Sud-Est).

Tranzație internațională: GfK a cumpărat o companie suedeză de cercetare de piață

Astfel, în contextul economic în care peste 43% din companiile active din România aparțin unei clase cu risc de default ridicat, consultanța de management în proiecte de turnaround și corporate renewal este singura soluție a companiilor care doresc să evite falimentul.

„Este o ocazie extraordinară pentru BM&T ca, împreună cu Nichifor Consulting, să putem folosi în România abilitățile noastre în zona de turnaround management și de creștere a performanței companiilor, pentru a putea sprijini progresul firmelor românești într-o perioadă în care piața românească se dezvoltă în regiune”, a declarat Joanne Holland, managing partner business development pentru BM&T.

Banca Transilvania a cumpărat Casa de Investiţii Capital Partners

BM&T este membru fondator al European Restructuring Solutions, o rețea de companii din 6 țări europene (Franța, Germania, Italia, Marea Britanie, Spania și România), specializată în restructurări și îmbunătățirea performantei companiilor.

Nichifor Consulting este specializată în consultanță de management în proiecte de turnaround, corporate renewal, management financiar și managementul riscului.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii