Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

SportsMoney |
|

Neymar şi Nike au încheiat parteneriatul care dura de 15 ani

Starul echipei PSG, brazilianul Neymar, şi compania de echipament sportiv Nike au pus punct parteneriatului lor, care dura de 15 ani, a anunţat, sâmbătă, concernul american, informează Digi24, conform AFP.
 aboneaza-te
Borussia Dortmund v Paris Saint Germain, UEFA Champions League, Round of 16, 1st Leg, Football, Signal Iduna Park, Germany - 18 Feb 2020

„Eu confirm că Neymar nu mai este sportivul Nike”, a spus Josh Benedek, un purtător de cuvânt al grupului, într-un comunicat, fără a furniza alte detalii.

Nike a semnat cu Neymar (28 ani) pe când acesta avea 13 ani şi nu intrase în echipa profesionistă a lui Santos (Brazilia), driblingurile sale de la acea vreme devenind celebre pe internet.

Ultimul contract al lui Neymar cu Nike avea o durată de 11 ani și urma să expire în 2022, valoarea acestuia ridicându-se la 105 millioane de dolari. Negocierile între agenţii jucătorului şi compania americană intraseră în impas de mai multe luni.

Atacantul echipei Braziliei ar fi în tratative cu brandul Puma, potrivit presei din Brazilia.

Neymar ocupă locul 7 în topul Forbes USA cei mai bine plătiți sportivi din lume, cu venituri de 95 milioane de dolari din contracte de sponsorizare.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii