FacebookTwitterLinkedIn

Neymar va fi prezentat fanilor parizieni sâmbătă, la ora locală 15:45, chiar înaintea primului meci din Ligue 1 al acestui sezon, pe care Paris Saint-Germain îl va susține împotriva echipei Amiens .

Neymar: „Am vrut ceva mai mult, am vrut o provocare mai mare, a precizat brazilianul, venit la Paris. A fost una din deciziile cele mai dificile din viața mea. Mă simțeam foarte bine la Barcelona, în oraș, la club, a fost un moment cu multă tensiune, cu gânduri despre ce ar trebui să fac cu viața mea. Las mulți prieteni în urmă, însă acesta este fotbalul, viața noastră curge foarte rapid”.

Achiziționarea lui Neymar de către PSG a fost contestată de Liga spaniolă de fotbal. Președintele acestui for, Javier Tebas, a anunțat că va sesiza UEFA și va face o plângere împotriva clubului PSG pentru nerespectarea regulilor fair play-ului financiar impus cluburilor.

Tebas acuză Qatarul că injectează fonduri în PSG, violând regulile fair play-ului financiar al UEFA și cele legate de concurența în Uniunea Europeană.