Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

În New York, numărul deceselor a coborât sub 100 în ultimele 24 de ore

Numărul morţilor cauzate de noul coronavirus înregistrate în statul american New York a scăzut la 84 în ultimele 24 de ore, a anunţat sâmbătă guvernatorul Andrew Cuomo, bilanţul cel mai scăzut de la 24 martie, informează Agerpres, conform AFP.
 aboneaza-te
new york

„Este o veste bună”, a declarat guvernatorul în briefingul său cotidian de presă. Spitalizări, intubaţii, infecţii noi: descreşterea continuă, a adăugat Andrew Cuomo, notează Agerpres.

„Mi-am spus mereu că bilanţul trebuie să coboare sub 100″, a continuat guvernatorul. “Asta arată că facem progrese”, potrivit acestuia.

În vârful pandemiei în acest stat, cel mai afectat din SUA, autorităţile au înregistrat, în prima jumătate a lunii aprilie, peste 1.000 de decese pe zi.

O parte a statului unde coronavirusul a fost puţin activ a început să relaxeze măsurile de izolare, dar restricţiile nu fost încă ridicate în oraşul New York.

După o acţiune în justiţie, Andrew Cuomo a autorizat, de asemenea, cu începere de vineri seară, adunările cu cel mult 10 persoane

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii