Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering food industry, health industry, agriculture, tourism, FMCG and HoReCa. Have any news tip? Drop me an email at laura.cioba@forbes.ro

News |
|

New York: Locuitorii blocului zgârie-nori de la 432 Park Avenue dau în judecată dezvoltatorii pentru nesoluționarea defectelor clădirii

Miliardarii care locuiesc în blocul zgârie-nori de la 432 Park Avenue, cunoscută ca „strada miliardarilor” din Manhattan, se plâng că ascensoarele sunt defecte și că se produc frecvent inundații.
Modern,Glass,And,Steel,Office,Buildings,In,Lower,Manhattan,With

Acestea sunt motivele principale pentru care mai mulți miliardari au ales să-l dea în judecată pe dezvoltatorul imobiliar care s-a ocupat de această clădire, relatează BBC.

În plângere se arată că problemele clădirii au „pus în pericol și au deranjat” locuitorii și oaspeții, locatarii solicitând dezvoltatorului 250 milioane de dolari despăgubiri.

În plus, locuitorii spun că problemele din clădire au inclus o explozie la sistemul electric în iunie, care a lăsat locuitorii fără curent electric, și zgomote și vibrații inexplicabile „oribile”.

În total, 1.500 de defecte de construcție și proiectare au fost identificate de inginerii angajați de consiliul proprietarilor de apartamente.

Clădirea a fost dată în folosință în anul 2015. Printre cei care au cumpărat apartamente acolo s-au numărat Jennifer Lopez și fostul ei logodnic Alex Rodriguez, magnatul saudit Fawaz Alhokair și un membru al familiei care deține marca Jose Cuervo Tequila, potrivit New York Times. Apartamentele s-au vândut cu zeci de milioane de dolari.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii