FacebookTwitterLinkedIn

Tocmai de aceea, Ana și Roxana, fetele de la JuiceIt au adunat într-un concept unic o întreagă echipă de profesioniști în yoga, pilates, nutriție și well-being, o pensiune în mijlocul naturii, trei zile de retreat educațional și astfel, au făcut posibil programul New You Retreat.

New You Retreat colecționează o sumă de lecții pentru trup, minte și suflet – de la orele de meditație alături de Adina, instructoare de hatha yoga și antrenamentele de pilates cu Luminița, la workshopurile de nutriție și well-being, răsfățul unui masaj zilnic și detoxul bazat pe sucuri JuiceIt, adevărate infuzii de vitamine și nutrienți, atât de benefice în detoxifierea și vindecarea corpului.

Pilates Oct2

Cui se adresează programul New You Retreat?

În primele două sesiuni ale programului, participantele au învățat cea mai frumoasă lecție pentru sine: să își asculte corpul și mintea și să pună bazele unui stil de viață sănătos, ce le va însoți și pe viitor.

Iar curajul le-a fost răsplătit din plin, așa cum afirmă Mirela B.: „Concluzia după cele trei zile intense de retreat? Me verry happy. În primul rând, a dispărut pofta de fumat. Nici cafea nu prea am băut, deși înainte nu clipeam fără. În al doilea rând, am scăzut aproape 2 kilograme în greutate, iar talia mi s-a subțiat vizibil, grație detoxului și, desigur, Luminiței de la Attitude Pilates Studio. Pentru prima oară am reușit să adorm în timpul clasei de yoga ținută de Adina, semn că în sfârșit am învățat să îmi relaxez și corpul, și mintea la maximum. Cât despre masaj… cuvintele sunt de prisos.”

Mai mult, mărturiile continuă, cu același ton, precum al Ioanei G.: „Noi, femeile, ne dorim să avem un corp perfect, precum modelele de la Victoria’s Secret sau măcar că tipele alea bronzate de pe Instagram, care pozează în costume de baie în decoruri exotice. Însă, dacă nu ai un dar de la Dumnezeu – darul de a mânca orice fără să te îngrași – ai nevoie de un stil de viață sănătos, o viață sportivă activă, mese la ore fixe și alte câteva mici sacrificii. Și exact asta mi-a oferit programul New You Retreat. Am ajuns la Atra Doftana cu 62,5 kg, am băut numai sucuri presate la rece timp de trei zile, am făcut yoga și câte două clase de pilates zilnic, m-am bucurat de masaj în fiecare după amiază și – voila! – am obținut 60 de kilograme.” 

Masaj-Oct

Pentru că rezultatele celor două sesiuni anterioare au depășit așteptările, Roxana și Ana, fondatoarele JuiceIt și organizatoarele programului, pregătesc deja a treia ediție. „New You Retreat s-a născut din dorința de a le oferi clientelor posibilitatea unui nou început cu ele înșele. Am vrut să le ajutăm să se reconecteze cu sinele, învățându-le să își antreneze corpul și mintea, să dezlege tainele organismului propriu și să descopere beneficiile unui detox ca la carte. Și a funcționat mai bine decât ne așteptam, iar asta ne-a dat încredere să mergem mai departe.”, afirmă Roxana Panțuroiu.

Următorul retreat va avea loc în perioada 13-16 noiembrie, în aceeași locație idilică, Pensiunea Atra Doftana. Cei interesați își pot rezerva locul trimițând un mail la office@juiceit.ro