FacebookTwitterLinkedIn

“Securitatea este o nouă direcție de dezvoltare a NOD și, cu ajutorul Honeywell, ne propunem să ajungem în top trei distribuitori de echipamente pe acest segment în următorii cinci ani. Am intrat pe acest segment acum un an, ne-am dezvoltat o echipă de oameni cu multă experiență și deja estimăm o dublare a cifrei de afaceri pentru anul acesta, la trei milioane de euro,”  a declarat Laurențiu Dragnea, Business Development Manager Physical Security NOD.

Piața soluțiilor de securitate este estimată la valoarea de peste 650 milioane euro anual, din care segmentul de echipamente reprezintă aproximativ 120 milioane euro

„Prin acest parteneriat le vom putea oferi partenerilor noștri soluțiile integrate de care au nevoie pentru a se dezvolta pe o piață de 650 miloane de euro anual, în continuă creștere,” a completat Laurențiu Dragnea, Business Development Manager Physical Security NOD.

Astfel, peste 200 de integratori vor avea acces la soluții Honeywell precum sisteme CCTV de supraveghere video, sisteme de detecție și avertizare la efracție, de control acces, sisteme de detecție și avertizare la incendiu din gama ESSER, precum și software pentru management și integrare WIN-PAK.

În urma acestui parteneriat, NOD va distribui produse în valoare de aproximativ 300.000 de euro în acest an. Valoarea distribuită ar urma să crească la 500 de mii euro în anul următor, potrivit estimărilor NOD.